Paintballworld is onderdeel van

Let op! Per 1 september 2016 is onze locatie in Zutphen gesloten. Wij heten u dan ook graag welkom op onze nieuwe locatie in Arnhem.
Klik hier voor meer informatie.

Boek het gezelligste vrijgezellenfeest van Overijssel bij Paintballworld Prisonbreak.

Langs de oevers van de IJssel in Zutphen bevindt zich Paintballworld Prisonbreak. Een unieke indoor paintball locatie, gevestigd in de oude gevangenis van Zutphen. Daar kunt u nu terecht voor een spectaculair vrijgezellenarrangement waarbij jullie de jacht kunnen openen op de vrijgezel tijdens de Bunny Hunt!

Naast de Bunny Hunt, waarbij de vrijgezel als een konijn (of in één van de andere unieke pakken) in het cellenblok wordt losgelaten, spelen jullie diverse andere missies en opdrachten. Tussen de spellen door kunnen jullie genieten van een drankje in onze gezellige bar. Paintballen in de gevangenis tijdens een vrijgezellenfeestje betekend dat u geen rekening hoeft te houden met het weer. Bovendien zijn wij iedere avond geopend en kunt u een paintball of lasergames arrangement compleet met één van de opties op onze menukaart.

Andere vrijgezellenfeest activiteiten in Overijssel

Een paintball arrangement bij Paintballworld Prisonbreak kunt u combineren met diverse andere activiteiten in de omgeving. Natuurlijk is Zutphen een gezellige stad om uw vrijgezellenfeest voor te zetten. Maar ook een stad als Deventer (slechts 20 minuten vanaf onze locatie) is een heel goede optie voor een avondje stappen.

Compleet vrijgezellenfeest arrangement inclusief barbecue

Naast onze basisarrangementen (al te boeken vanaf € 29,00 per persoon) kunt u ook ons speciale vrijgezellenfeest arrangement boeken. Dit is een compleet verzorgt programma bestaande uit:

  • Ons basis arrangement paintball inclusief complete uitrusting en 100 paintballs per persoon;
  • De speciale vrijgezellenfeest opdrachten inclusief de bunny hunt (ook als losse add-on te boeken bij al onze andere arrangementen!)
  • Aansluitend ons barbecue buffet, bestaande uit 5 verschillende soorten vlees, Hollandse rundvleessalade, diverse sausjes en stokbrood;
  • Onbeperkt drankjes (frisdranken, bier en wijn) voor de duur van 1,5 uur.

Kosten: € 59,00 per persoon

Bij het speciale vrijgezellenfeest arrangement betaald u
geen entree voor de vrijgezel.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Klik hier om direct te reserveren, kies onder ‘Paintball arrangementen’ voor het Vrijgezellenfeest Combi arrangement.