Paintballworld is onderdeel van

Let op! Per 1 september 2016 is onze locatie in Zutphen gesloten. Wij heten u dan ook graag welkom op onze nieuwe locatie in Arnhem.
Klik hier voor meer informatie.

De spannendste vrijgezellenfeest opdrachten doe je bij Paintbalworld Prisonbreak

Midden in het centrum van Zutphen vindt u de oude gevangenis. Sinds een paar jaar heeft deze unieke locatie een nieuwe bestemming: een spectaculaire paintball arena vol met diverse speelvelden. Paintballworld Prisonbreak organiseert hier diverse arrangementen, zoals bedrijfsuitjes, schoolreisjes, familie uitjes en natuurlijk ook vrijgezellenfeestjes!

Verloop van het vrijgezellenfeest

Nadat u bij ons heeft gereserveerd (dit kan al vanaf 8 personen!) komt u op de afgesproken datum en tijd bij ons. Aangezien wij een indoor locatie zijn, bent u nooit afhankelijk van het weer en kunt u 7 dagen per week bij ons terecht, ook in de avonduren.

Bij aankomst wordt u welkom geheten door uw vaste instructeur. Hij begeleid u van begin tot eind. Na een korte spel -en veiligheidsinstructie ontvangt u een complete speluitrusting en gaat u richting de speelvelden. Verdeeld in twee teams gaat u de strijd met elkaar aan in diverse missies. Naast het feit dat u tegenstanders moet proberen ‘ uit te schakelen’  door ze te raken met een paintball, is er ook altijd een hoofdopdracht die u en uw team moeten behalen. Dit kan het veroveren van een vlag zijn of het innemen van een speciaal gedeelte van de gevangenis.

Diverse speciale vrijgezellenfeest opdrachten

Tijdens een vrijgezellenfeest arrangement spelen wij bovendien een aantal speciale ‘vrijgezellenfeest opdrachten’. Gedurende deze opdrachten wordt de vrijgezel eens extra in het zonnetje gezet. Dat kan bijvoorbeeld zijn in een speciale rol tijdens één van de missies. Natuurlijk hebben wij als ludieke afsluiter de bekende ‘Bunny Hunt’. Hierbij hijsen we de vrijgezel in een konijnenpak (of één van de andere hilarische pakken) en kan de rest van de groep de jacht openen!

Compleet vrijgezellenfeest arrangement inclusief barbecue

Naast onze basisarrangementen (al te boeken vanaf € 29,00 per persoon) kunt u ook ons speciale vrijgezellenfeest arrangement boeken. Dit is een compleet verzorgt bestaande uit:

  • Ons basis arrangement paintball inclusief complete uitrusting en 100 paintballs per persoon;
  • De speciale vrijgezellenfeest opdrachten inclusief de bunny hunt (ook als extra add-on te boeken bij al onze andere arrangementen!)
  • Aansluitend ons barbecue buffet, bestaande uit 5 verschillende soorten vlees, Hollandse rundvleessalade, diverse sausjes en stokbrood;
  • Onbeperkt drankjes voor de duur van 1,5 uur (frisdranken, bier en wijn).

Kosten: € 59,00 per persoon

Bij het speciale vrijgezellenfeest arrangement
betaald u geen entree voor de vrijgezel.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Klik hier om direct te reserveren! Kies onder het kopje ‘paintball arrangementen’ voor de Vrijgezellenfeest Combi.