Paintballworld is onderdeel van

Bij Paintballworld kunt u terecht op twee spectaculaire locaties, voor zowel indoor als outdoor paintball.

Paintball Arnhem: het paintball walhalla

Op onze locatie vlak bij het centrum van Arnhem beschikken wij over een grote indoor locatie met diverse outdoor paintball speelvelden.

Indoor paintball in Arnhem

Het grote indoor speelveld is ingericht als een echte ‘Close Quarter Combat’ zone. U vindt er diverse huisjes, een tank station, kerk (met toren waar men in kan!), een gevangenis en nog veel meer. Samen met uw team moet u ruimte voor ruimte uitkammen om zo de game te winnen!
Op het indoor speelveld van Arnhem speelt u met ‘Reballs’. Dit zijn zachte, rubberen balletjes die zich hetzelfde gedragen als echte paintballs. Ook Reballs doen geen pijn, maar als bijkomend voordeel blijft onze indoor locatie mooi schoon, niet glad en daardoor veiliger.

Diverse outdoor speelvelden

In Arnhem kunt u ook genieten van verschillende buiten paintballvelden. Deze speelvelden zijn elk op een andere manier ingericht, met barakken, huisjes, autowrakken en meer. Voldoende plek dus om achter te schuilen! Bovendien beschikt onze locatie over verschillende professionele paintball wedstrijdvelden. Kom dus zelf beleven waarom paintball wordt bekeken om één van de volgende olympische demonstratie sporten te worden.