Paintballworld maakt alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar materiaal, zodat je maximaal kunt spelen en het beste uit jezelf kunt halen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Iedere deelnemer beschikt over de hieronder genoemde paintball uitrusting.Tippmann custom 98

Dit semi-automatische Paintballmarker heeft dezelfde vorm en de eigenschappen als een standaard legergeweer. Hierdoor is hij makkelijk hanteerbaar en is er erg nauwkeurig mee te richten. Onze paintballwapens werken op HP. De balletjes worden dus weggeschoten door middel van luchtdruk.


Legeroverall

Een groene overall van dik materiaal zorgt ervoor dat je kunt spelen zonder je druk te maken over vuile of kapotte kleding. De groene kleur zorgt voor perfecte camouflage. Wel zo handig als je door onze speelvelden sluipt.


Gezichtsmasker

Het gezichtsmasker beschermt je gezicht en hoofd. Onze maskers bieden optimaal draagcomfort en uitstekende bescherming. Het is mogelijk om een bril onder het masker te dragen. Mocht je beschikken over lenzen dan adviseren wij je om deze te gebruiken. Dit verhoogt het draagcomfort van het masker en voorkomt een beschadigde bril.


Paintballs

De paintballs waarmee wordt geschoten zijn erg belangrijk. De paintballs moeten heel blijven als ze worden afgeschoten en uit elkaar spatten als ze iets of iemand raken. De paintballs zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van gelatine en kleurstoffen die ook in de voedingsmiddelen industrie worden gebruikt. De paintballs zijn dus volkomen onschadelijk voor mens en milieu.


Handig om mee te nemen:

  • petje of muts
  • dunne handschoenen
  • stevige schoenen
  • extra kleding en/of handdoek
  • goed humeur