Paintballworld is onderdeel van

Let op! Per 1 september 2016 is onze locatie in Zutphen gesloten. Wij heten u dan ook graag welkom op onze nieuwe locatie in Arnhem.
Klik hier voor meer informatie.

Spectaculaire indoor activiteiten in de oude gevangenis van Zutphen

Paintballworld, in het centrum van Zutphen, biedt paintball -en lasergames arrangementen aan in een unieke overdekte omgeving. In het voormalige gevangeniscomplex kunt u bij ons terecht voor een reeks van unieke indoor activiteiten. Binnen de muren van de gevangenis kunt u nu terecht voor overdekt paintball en lasergames arrangementen waardoor u niet langer afhankelijk bent van het weer. Wij zijn namelijk 7 dagen per week geopend, van 10:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds.

Diverse faciliteiten

Natuurlijk heeft de gevangenis haar natuurlijke charme behouden. Tijdens de paintball- of lasergames waant u zich echt in een cellencomplex. Maar wij hebben de locatie helemaal geschikt gemaakt om u een onvergetelijk dagje uit te kunnen bezorgen. Zo beschikt onze locatie over de volgende faciliteiten:

  • aparte kleedruimtes;
  • een gezellige bar met ruim aanbod;
  • douches en vaste toiletten;
  • lockers voor uw waardevolle spullen;
  • professionele uitrustingen voor tijdens de activiteiten;
  • een gezellig terras met sfeervolle lounchebanken;
  • diverse catering mogelijkheden.

Indoor paintball

Iedereen heeft inmiddels al een kennis gemaakt met paintball. Bij dit spel gaat uw groep, verdeelt in twee teams, de strijd tegen elkaar aan. Uitgerust met een paintballmarker proberen de deelnemers hun tegenstander te markeren met een paintball. Dit is een balletje met een zachte schil en gevuld met kleurige gelatine. Het is dus 100% milieuvriendelijk en makkelijk uitwasbaar.

Bij Paintballworld Prisonbreak bieden wij dit spectaculaire spel aan als indoor activiteit. U speelt daadwerkelijk in het oude cellen complex en gaat de strijd met elkaar aan in de oude hallen en gangen. Doordat wij het spel overdekt aanbieden, geeft dit een unieke spelbeleving.

Indoor paintball bieden wij aan vanaf 18 jaar.

Indoor lasergames

Naast paintball bieden wij ook indoor lasergames aan. Hierbij gaat u, gewapend met een professionele lasergames uitrusting, diverse missies spelen die allemaal wat te maken hebben met de gevangenis. Zo maken wij van de locatie een echt onderdeel van deze indoor activiteit.

Onze lasergames uitrustingen bestaan uit een lasergun met als extra eigenschap een virtuele granaatwerper en een losse headset. De complete uitrusting is geheel draadloos en u heeft dus niet zo’n vervelend harnas in de weg zitten. U bent volledig vrij om te bewegen, wat de spelervaring ten goede komt.

Lasergames arrangementen bieden wij vanaf 8 jaar.

Boek vandaag nog één van onze indoor activiteiten

Bent u dus op zoek naar een indoor activiteit in het midden van het land, boek dan één van onze arrangementen. U kunt al een compleet verzorgt arrangement boeken vanaf € 25,00!