Paintballworld is onderdeel van

#MASTERARENA

Heb jij altijd al een bom willen ontmantelen onder dekking van je squad-team terwijl de kogels om je oren vliegen? Vanaf nu is het mogelijk en dat zonder een been of het leven te verliezen.

Op realistische wijze maakt Paintball World Arnhem het mogelijk om je favoriete game modus op het paintball of indoor- airsoft veld te spelen. Om je in de stemming te brengen kan je eerst gamen op één van de 10 high end game pc’s in de Game Arena.

IMG 0359
IMG_0359
IMG_0358
IMG_0360
IMG_0361
IMG_0362
IMG_0363

ONLINE GAME ARENA

Je begint je game beleving online in de Cooler Master Game Arena op een van de High-end gaming pc’s in toernooi opstelling. De systemen hebben de nieuwste hardware van AORUS en Cooler Master en kunnen daarom vrijwel elke game met gemak aan.

De gaming pc’s zijn voor je gevuld met de populairste games. Vervelen hoef je niet want de Game Arena beschikt over 2 VR systemen om je écht onder te dompelen in de virtuele wereld.

Na het gamen kan je even tot rust komen van dat spannende game moment in de lounge hoek met eigen koelkast. Maar veel rust is er niet bij want nu begint de game pas echt! #MASTERTHEGAME

OFFLINE ARENA

Stel je voor; je zit met je vrienden te gamen in de speciale Game Arena tot er een zak over je heen wordt getrokken. In een speciale ruimte word je daarna gebriefd, terwijl over de speakers een vrachtvliegtuig klinkt en je het speelveld wordt opgeduwd zonder wapen: Battle Royal. Of je krijgt een realistisch uitziende bom in handen die je moet ontmantelen door middel van een sleutel en cijfercode.

GAME MODUS:
Search & Destroy (Bom planten)
Team Deathmatch
Battle Royale
Free for All
Capture the flag

MasterArena
€ 49,95
per persoon
  • 2,5 uur programma
  • Welkomstdrankje
  • Game instructie
  • 1 uur gamen
  • Airsoft instructie
  • 1 uur airsoften
  • vanaf 6 personen

(let op, bij meer dan 10 deelnemers zal men om de beurt kunnen gamen i.v.m. beschikbare game-pc’s )

 

Plaats jouw reservering

Besluit je op de dag van je bezoek toch te willen blijven eten of borrelen, dan is dat geen probleem! Aan onze bar kun je terecht voor een ruim aanbod van warme snacks, belegde broodjes, bittergarnituur of een patatje!