Algemene voorwaarden

We gaan ervan uit dat je 20 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig bent. Zo heb je voldoende tijd voor de aanmelding, het omkleden en de instructie en kun je op tijd beginnen met jouw activiteit.

Het programma is inclusief instructies, omkleden en enkele korte pauzes.

Neem comfortabele kleding mee voor onder je overall. Je kunt je bij ons omkleden in de gescheiden kleedkamers.

Gezien de veiligheid tijdens de activiteit in het speelveld is het belangrijk om dicht schoeisel aan te hebben (geen slippers, sandalen etc.)

Neem evt. oude schoenen mee, want ook bij regen kan de activiteit gewoon doorgaan.

Wij houden ons het recht voor, om een foutief vermelde tijdsduur en/of een foutief vermeld eindbedrag op deze bevestiging te corrigeren

Het is niet toegestaan om eigen consumpties, paintballs of airsoft bb’s mee te nemen. Deze kun je op de dag van uw bezoek aan onze bar bestellen.

Indien u met minder dan 10 personen boekt behouden wij het recht uw groep samen te laten spelen met een andere groep.

Kosteloos annuleren kan via de mail tot 2 weken voor aanvang, daarna zijn wij genoodzaakt de volledige kosten die vermeld staan in deze bevestiging in rekening te brengen. Tot 3 dagen voorafgaand van uw uitje kunt u het aantal deelnemers kosteloos wijzigen. Uitsluitend per mail info@teamgamez.nl

TeamgameZ is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, diefstal of ongeval aan goederen of personen bij huur of verblijf op onze accommodaties.