Bij Paintballworld bieden wij tijdens het Airsoften verschillende spelvarianten en missies aan.

Hieronder een greep uit het aanbod:

FACTORY FALLOUT
Rebellen willen de reactor van de fabriek plat leggen, de bewakers in het andere team moeten dit voorkomen.

CLOSE QUATER BATTLE
De strijd gaat van kamer tot kamer, waarbij jouw maatjes moeten worden bevrijd. Het team dat na de verstreken speeltijd de meeste tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar. Doe je best…..

LAST MAN STANDING
Ieder voor zich en de winnaar heeft eeuwige roem !!

THE FACTORY DIRECTOR
Er worden twee teams gemaakt, de bewakers en de rebellen. De bewakers moeten de Directeur begeleiden en veilig afleveren bij een vooraf bepaald eindpunt. Is dit gelukt dan winnen de bewakers, zo niet dan gaat de overwinning naar de rebellen.

CAPTURE THE FLAG
Terwijl het ene team zich op stelt om een vlag te verdedigen, probeert het andere team deze vlag te veroveren. In de beschikbare speeltijd mag de vlag weer terugveroverd worden. Wie aan het einde van de speeltijd de vlag heeft is het winnende team.

SEARCH AND DESTROY THE CAPTAIN
Van elk team wordt een captain aangesteld. Deze wordt herkenbaar gemaakt. Het team dat als eerste de captain van de tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar.

SNIPER
Er worden teams gemaakt van 2 personen, het team dat als laatste, met beide teamleden “in leven ” overblijft is het winnende team.

TEAM DEATHMATCH
2 teams nemen het tegen elkaar op. Het team wat overblijft, heeft gewonnen.

RUSH
1 team verdedigd een mechanisme, terwijl het andere team deze moet activeren. Het spel verplaatst zich naar alle uithoeken van het terrein.

BATTLEFIELD
Dit spel heeft een beetje weg van Capture the Flag, maar hier draait alles om de puntentelling op basis van de gehesen vlag.