Paintballworld is de enige officiƫle locatie in Nederland waar je met je eigen groep kunt airpotten tijdens je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendendag. Wij zijn een NaBV gecertificeerde airsoft locatie en maken voor onze gasten gebruik van een door Justitie goedgekeurd airsoft wapen. Daarnaast krijg je de beschikking over een complete uitrusting en starten wij de dag met een gedegen instructie. Zo ga je goed voorbereid de strijd aan!


De S.T.A.R. Dragon airsoft gun

De START Dragon airsoft gun is licht en makkelijk in het gebruik. De verstelbare schoudersteun zorgt voor een comfortabele grip. De compacte bouw van het wapen is ideaal voor CQB (Close Quater Battle) spelen en is dus de ideale keuze in ons speelveld met de vele huisjes, gangen en bouwwerken.


Legeroverall

Een groene overall van dik materiaal zorgt ervoor dat je kunt spelen zonder zich druk te maken over vuile of kapotte kleding. Je maakt bij Paintballworld gebruik van kleedkamers waar je je gemakkelijk kunt omkleden.


Gezichtsmasker

Het gezichtsmasker beschermt je gezicht en hoofd. Onze maskers bieden optimaal draagcomfort en uitstekende bescherming. Het is mogelijk om een bril onder het masker te dragen. Mocht je beschikken over lenzen dan adviseren wij u om deze te gebruiken. Dit verhoogt het draagcomfort van het masker en voorkomt een beschadigde bril.


Airsoft pellets

De airsoft pellets waarmee wordt geschoten zijn erg belangrijk. Wij maken gebruik van een professionele kwaliteit waardoor het speelplezier wordt verhoogt. Je maakt gebruik van verschillende magazijnen waardoor je je airsoft wapen makkelijk kunt herladen.


Handig om mee te nemen:

  • petje of muts
  • dunne handschoenen
  • stevige schoenen
  • extra kleding en/of handdoek
  • goed humeur

Airsoft kun je spelen vanaf 18 jaar.