Op zoek naar spannende, gezellige of spectaculaire activiteiten in Zutphen?

De oude Hanzestad Zutphen is een echte aanrader als u eens een dagje uit wilt. Naast de gezellige binnenstad waar u terecht kunt om lekker te shoppen, vindt u er ook diverse terrassen, café’s en restaurants.

Wanneer u op zoek bent naar een leuke activiteit in Zutphen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje, dan kunt ook ook bij Paintballworld Prisonbreak terecht!

Paintballworld Zutphen

Ons bedrijf, dat is gevestigd in de voormalige gevangenis van Zutphen, biedt spectaculaire groepsactiviteiten aan. Wij bevinden ons in het centrum van de stad en zijn zowel per auto als Openbaar Vervoer makkelijk bereikbaar.

Wij bieden een ruime keuze aan diverse indoor activiteiten. Zo hebben wij speciale paintball arrangementen voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenparty’s of studenten. Maar ook voor uniek kinderfeestje kunt u bij ons terecht! Met onze lasergames programma’s bieden wij zowel kinderen, jongeren als volwassenen een onvergetelijk dagje uit.

Onze locatie beschikt over uitgebreide faciliteiten en wij zijn 7 dagen per week geopend. En omdat al onze activiteiten binnen zijn hoeft u geen rekening te houden met het weer: bij ons zijn de omstandigheden altijd ideaal!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de activiteiten die wij in Zutphen aanbieden? Al uw vragen worden beantwoord op deze website!

Hieronder vindt u alvast een aantal belangrijke links. En staat de informatie die u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!